Contacteer ons |Vestig Kaart

Naar huis » De Folder van het product » » Verticale Push Switch

Verticale Push Switch - TSD1D Series

Verticale Push Switch

Item Nr. : TSD1D Series
Detalles del surtidor
Land : Taiwan
Stad : Taoyuan City 32062, Taiwan, R.O.C.
Adres : 6F., No. 25-2, Ji-Lin Road, Chung Li District. (Chung Li Industrial Park)
TEL: +886-3-4333210
Fax : +886-3-2617799
Online Toonzaal : 100 Producten
Kenmerken:
  • Snap-in type, die rechtstreeks op de printplaat kan worden gemonteerd.
  • Iedere uitgangsklemmen kan ook worden gebruikt als jumper leads, waardoor circuit design eenvoudig.
  • Verkrijgbaar met anti-ESD grouond terminal.
  • Standaard knoppen zijn beschikbaar.
toepassingen:
  • Bedieningsschakelaars in alle soorten elektronische apparatuur zoals audioapparatuur, kantoorapparatuur, communicatieapparaten, meetinstrumenten, televisies, videorecorders, automotive sets, etc.
  • Goed na de verkoop van dienst.
Een ideale switch zou geen spanningsverlies hebben gesloten, en geen beperkingen op spanning of stroom zou hebben. Het zou nul stijging tijd hebben en vallen tijdens toestand verandert, en zou de staat te veranderen zonder "stuiteren" tussen de in- en uitschakelen posities.
Praktische schakelaars derven dit ideaal; zij weerstand, grenzen aan de stroom en spanning ze aankunnen, eindige schakeltijd, etc. De ideale schakelaar wordt vaak gebruikt in circuitanalyse zoals vereenvoudigt het systeem van vergelijkingen op te lossen, maar dit kan leiden tot een minder nauwkeurige oplossing . Theoretische behandeling van de effecten van niet-ideale eigenschappen nodig in het ontwerp van grote netwerken van schakelaars, zoals bijvoorbeeld toegepast in telefooncentrales

We zijn succesvol geweest bij het vaststellen van ons merk en de verkoop aan de internationale markt als gevolg van onze uitstekende kwaliteit en service van

Verticale Push Switch

. Het leveren van de beste kwaliteit producten die voldoen aan de culturele behoeften van de klant is het ultieme doel van ons.